This is the exclusive online store established by the replica watches brand in China so far. replica bags uk preferred to open its online replica bags layout in China in Jingdong TOPLIFE, highlighting its recognition and trust in China's leading e-commerce platform gucci replica . It also means that Chinese consumers can more conveniently enjoy the replica hermes and craftsmanship of Bucchiatti jewelry.

"O secunda pentru eternitate"Ce inseamna Kamyphotography?

Simplu, de la Camelia :) De fapt, cum a inceput totul? Anul 1996 a fost inceputul fotografiei pentru mine, Cosmin Giurgiu. Faceam fotografie mai mult din obligatie, ca sa-mi castig propriii mei bani de buzunar. Fotografiam pe film cu un aparat foto marca Zenit, rusesc.

Anii au trecut, a intrat incet si sigur era digitala, si in 2004 a intrat Camelia in viata mea. Dupa un an a inceput sa prinda drag de fotografie. La inceput totul a fost mai amatoricesc, pana in anul 2009, cand am separat serviciile video de cele foto, si asa s-a nascut Kamyphotography, devenind un brand local alaturi de Phantom Video Productions, care a fost infiintat in anul 2008.

O data cu acestea au aparut greutatile: firma, taxe, investitii enorme in tehnologie, si toate acestea au fost realizate in timpul crizei financiare mondiale, care ne-a afectat pe toti.

Am razbit mai greu, mai usor si am ajuns aici, azi, cu un website nou, tehnologie de varf si peste 30.000 euro investiti in ultimii 2 ani.

Nu vream sa ne laudam, nu spunem ca suntem cei mai buni, dar garantam ca ne facem datoria "ca la carte" fata de clientii nostril, alaturi de care ne-am bucurat in cele mai frumoase momente din viata lor. Am pastrat acea "secunda pentru eternitate", am pastrat acea lacrima de bucurie a iubirii si tineretii, zambetele, gesturile...

O data cu noul site, am hotarat sa facem echipa, Cosmin si Camelia Giurgiu; sa ne completam unul pe celalalt; se spune ca "unde-s doi puterea creste", lucru testat de noi, si foarte adevarat.

In incheiere, nu putem decat sa va asiguram ca, apeland la serviciile noastre, veti avea parte de fotografii si albume de o calitate superioara, pe care le veti admira peste ani si ani impreuna cu cei dragi.

Cu drag,
Camelia si Cosmin Giurgiu
"One second for eternity"


    FacebookGhid Video Turistic
Ghid Video Turistic

Filmare nunta HD-DSLR:
Filmare nunta HD-DSLR